La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
26 juny 2024 · 130
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres
Jornades de visita al cellet del Clot de les Soleres

Al celler Clot de les Soleres hem preparat dues jornades de visita al celler. El 29 de Juny i el 13 de Juliol us mostrarem l'Heretat Ferrer de la Vall, el magnífic paratge on neixen tots els nostres vins.

Farem una volta per les vinyes, ens envairà aquella olor típica del nostre celler i tastarem uns vinets. Tot acabarà a la taula amb un bon àpat regat pels nostres vins. Tot per 42€.

Podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 621095155 per a qualsevol dubte i per formalitzar la reserva. 

Encara queden places, però cada cop menys!!

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres

Clot de les Soleres: Vi Artesà, Natural i Sostenible

Benvingudes a l'apassionant món del Clot de les Soleres, un projecte vitivinícola amb una visió única i personal, compromesa amb la terra, el territori i la sostenibilitat. Des de la finca Heretat Ferrer de la Vall de Piera, a l'Anoia, el Carles a la vinya i amb la Montse al celler, amb cura i paciència, junts creen vins sans, naturals i autèntics que reflecteixen la seva passió per la vinya.

A Clot de les Soleres, la filosofia és clara i directa: respectar la terra i la vinya per tal que cada varietat s'expressi lliurement en cada ampolla. Els seus vins naturals són el resultat d'un procés minimalista, de vinificacions simples i pures, on no s'utilitza cap producte químic ni es filtra ni clarifica. Sense treure ni afegir-li res. Raïm esdevé most, que es converteix en vi. Aquesta autenticitat es troba en cada glop, transportant-te a la terra mateixa d'on provenen els raïms.

El Clot de les Soleres destaca pel vincle entre les vinyes i el celler. Aquest es troba enmig de les vinyes, d'on neixen tots els raïms amb els que es treballa. Tots els vins que s'elaboren són monovarietals que expressen purament les seves característiques i condicions climàtiques d'aquella anyada.

Cada gota de vi del Clot de les Soleres està impregnada amb l'amor i la dedicació de Carles i Montse. Aquest projecte va més enllà de l'elaboració de vi; és una oda a la terra, a la paciència i al respecte per la natura. Així que, quan gaudeixis d'una ampolla del Clot de les Soleres, estàs tastant l'autenticitat d'un projecte que captura l'esperit de la terra i la passió dels seus creadors.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.