La teva veu
Oidà!
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
30 gener 2023 · 1106
autor@
La Circular




Entra en calor amb les nostres cremes de verdures!



Coneixeu les nostres cremes de verdures de Bouquet d'Hort? Doncs el Pere les elabora a Sant Pere de Ribes en el seu propí obrador, amb ingredients ecològics, de temporada i de proximitat. Les cremes estan fetes amb els excedents dels horts i camps de la zona. Tot el procés es artesanal: rentar, tallar i la  cocció a "fuego de llama". No s'utilitza aditius processats. 

Proposem a La Circular les cremes de carbassa, carbassó, carxofa, calçots i fins i tot algunes amb aigua de mar!!!


 

Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Escarola, col de brusel.les, manat de raves, julivert, patates noves, manat de cebes tendres i  bledes.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Escarola, col de brusel.les, manat de raves, julivert, patates noves, manat de cebes tendres, bledes, carxofes i bosseta de nous catalanes. 
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
 
 
MENUS PER EMPORTAR ECO!!
 
Tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.
 
Setmana que ve en trindrem de més:
  • Menu 1
Crema de carbassa i remolatxa
Arròs amb verdures
Mongetes estofades
 
  • Menú 2:
Rotllets de primavera
Spaguettis amb verduras al wok
Croquetes d'espinacs
 
  • Menú 3:
Verdura al vapor
Cuscus amb verdures
Seità saltejat amb verdures
Vull més info!
 


PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • Febrer i març: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons .
  • 25/02: Taller elaboració de sabons 100% amb la Noelia Narejo.



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general