La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Molí de les Tinalles
Laura Solans
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
30 gener 2023 · 1673
autor@
La Circular
Entra en calor amb les nostres cremes de verdures!Coneixeu les nostres cremes de verdures de Bouquet d'Hort? Doncs el Pere les elabora a Sant Pere de Ribes en el seu propí obrador, amb ingredients ecològics, de temporada i de proximitat. Les cremes estan fetes amb els excedents dels horts i camps de la zona. Tot el procés es artesanal: rentar, tallar i la  cocció a "fuego de llama". No s'utilitza aditius processats. 

Proposem a La Circular les cremes de carbassa, carbassó, carxofa, calçots i fins i tot algunes amb aigua de mar!!!


 

Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Escarola, col de brusel.les, manat de raves, julivert, patates noves, manat de cebes tendres i  bledes.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Escarola, col de brusel.les, manat de raves, julivert, patates noves, manat de cebes tendres, bledes, carxofes i bosseta de nous catalanes. 
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
 
 
MENUS PER EMPORTAR ECO!!
 
Tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.
 
Setmana que ve en trindrem de més:
  • Menu 1
Crema de carbassa i remolatxa
Arròs amb verdures
Mongetes estofades
 
  • Menú 2:
Rotllets de primavera
Spaguettis amb verduras al wok
Croquetes d'espinacs
 
  • Menú 3:
Verdura al vapor
Cuscus amb verdures
Seità saltejat amb verdures
Vull més info!
 


PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • Febrer i març: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons .
  • 25/02: Taller elaboració de sabons 100% amb la Noelia Narejo.Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...