La teva veu
Eco Agricultura MARJALA
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
04 febrer 2025 · 175
autor@
Cor del Montseny
Cor del Montseny




Aquest febrer regalem un paté de bolets!

A Cor del Montseny hem consolidat un nou producte : el paté vegetal de Bolets, fets amb bolet maitaque i xitaque de Bolet ben Fet, producte ecològic i del Montseny!

Aquest mes de febrer totes les comandes superiors a 25€ rebran un paté de bolets de regal.


Aprofita-ho!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Cor del Montseny
Cor del Montseny

Soc Marissa, faig conserves vegetals , pastiseria artesana amb farina d'espelta de gallecs i plantes medicinals , tot amb productes de la zona i de temporada, conec els prodcutors als que els hi compro , per això no sempre tinc el mateix Visc i treballo al Montseny sempre feliçment relacionada amb la natura, les plantes de bosc i marge, la pagesia i la transformació dels recursos naturals en aliment i nutrició. En aquesta línia que definitivament m’acompanya, il·lusiona i em fa créixer, inicio Cor del Montseny, projecte que sent la cuina com un llegat, de cultura, comunitat, plaer, amor , empoderament i eina per la mateixa salut

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge d'ovella en oli d'oliva
Formatge d'ovella en oli d'oliva

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...