05 octubre 2022 · 1474
autor@
Oidà




Agenda d'activitats a Lleida! del 05 al 12 de Octubre!



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa
08 Octubre 2022 00:00h
Créixer Cantant

La Dàmaris convida a cantar, ballar, tocar i escoltar música en família amb les seves cançons.   Hi haurà dues funcions. La primera a les 17 h, per a famílies amb infants fins als 2 anys. I una segona funció a les 18.30 h, per a famílies a partir de 2 anys.
agenda.cultura.gencat.cat
ALINE MULTIOCI & FINCA ELENA
ALINE MULTIOCI & FINCA ELENA

Tenemos gallinas ponedoras campera con registro, así como cultivamos frutas y hortalizas lo mas ecológico posible. A mas de tener una amplia variedad en Chuches de fruta y tartas de gominolas.






Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva