La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Nadine Campos
Horta de la Tuka
peix a casa
Laura Solans
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
Mel dels Erms
17 juny 2021 · 2078
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Libellulina. 8 històries de dones que defensen la vida del planeta

“Libel·lulina. 8 històries de dones que defensen la vida del planeta”

Us presentem avui el llibre de Clara Serrat, Libel·lulina.

és un llibre il·lustrat que presenta 8 històries reals de personatges femenins o de moviments liderats per dones que han contribuït a la protecció i conservació de la natura. A través d’aquestes històries s’acosta a les lectores al coneixement de diferents temàtiques socioambientals de forma molt amena i presentant lluites i propostes que han permès resoldre de forma positiva conflictes relacionats amb problemàtiques com: la sobirania alimentària, la desforestació, les pesticides, l’emergència climàtica, la conservació dels oceans, l’extractivistme, la defensa dels ecosistemes i la biodiversitat. Les lectores podran gaudir de la lectura mentre prenen consciència de la importància de conservar la natura i de la contribució de diferents persones arreu del planeta.

Si vols conèixer aquestes històries de moviments liderats per dones que han defensat i cuidat la vida del planeta fes un cop d'ull a la  web on hi trobaràs més informació i l'enllaç on podràs comprar el llibre.

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...