La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Molí de les Tinalles
Laura Solans
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
26 abril 2023 · 622
autor@
EcoBoulevard
Punts de recarga electrica a Granollers

Eco Boulevard
Granollers, una ciutat situada a la comarca del Vallès Oriental, és una de les ciutats pioneres en la promoció de vehicles elèctrics i en la instal·lació de punts de recàrrega. Aquesta ciutat disposa de diversos punts de recàrrega que ofereixen als conductors d'aquests vehicles la possibilitat de recarregar les seves bateries ràpidament i amb comoditat.
 
Els punts de recàrrega a Granollers es troben en zones estratègiques de la ciutat, com ara a l'aparcament de la plaça de la Porxada, al carrer Masia Can Polític, a l'estació d'autobusos i en diversos aparcaments públics. Això permet als conductors d'automòbils elèctrics tenir una major autonomia i facilitat per desplaçar-se per la ciutat.
 
La velocitat de recàrrega és un aspecte important a tenir en compte. A Granollers, la majoria dels punts de recàrrega ofereixen la possibilitat de recarregar les bateries dels vehicles ràpidament. Això significa que els conductors no hauran de perdre gaire temps en la recàrrega i podran reprendre la seva ruta sense cap mena de problema.
 
Per fer una recàrrega amb aquests punts de càrrega, és necessari disposar d'un cable de càrrega compatible amb el vehicle. Això vol dir que els conductors hauran de portar el seu propi cable per assegurar-se que poden recarregar les seves bateries. Un cop connectat el cable, els conductors només hauran de seguir les instruccions del punt de recàrrega per iniciar la recàrrega.
 
En cas que es necessiti assessorament o ajuda sobre l'ús dels punts de recàrrega a Granollers, EcoBoulevard és una empresa que ofereix aquest servei. Aquesta empresa disposa d'un equip de professionals que poden ajudar els conductors d'automòbils elèctrics a trobar el millor punt de recàrrega per a les seves necessitats, i també els poden ajudar a instal·lar un punt de recàrrega a casa seva o al seu lloc de treball.
 
En conclusió, Granollers és una ciutat compromesa amb la promoció de vehicles elèctrics i amb la instal·lació de punts de recàrrega. La ubicació estratègica dels punts de càrrega, la velocitat de recàrrega i la comoditat d'ús, juntament amb el suport i assessorament d'empreses com EcoBoulevard, fan que aquesta ciutat sigui una de les millors opcions per als conductors d'automòbils elèctrics.

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
EcoBoulevard

Ajudem a les persones interessades en la instal·lació de punts de recàrrega i plaques solars a Catalunya.Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.