Bon dia,
Aquesta setmana, amb el fred que fa, us proposem la xocolata a la tassa ecològic i del comerç just (Alternativa 3). A combinar amb beguda vegetal o llet fresca de vaca.
També avui, us informem que ja obrim les inscripcions pel taller d'elaboració de sabons 100% vegetals amb la Noelia, aromaterapeuta i artesana de cosmètica natural. En aquest curs aprendràs a elaborar sabons 100% vegetals mitjançant la tècnica del procés en fred. Elaborarem un sabó suau, que neteja i hidrata la pell i que no conté substàncies sintètiques.
Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
-
CISTELLA MITJANA 15 € Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet.
-
CISTELLA GRAN 21 € Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet, tomaquet de súcar i alls secs i xampinyons.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
MENUS PER EMPORTAR ECO!!
Tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.
Setmana que ve en trindrem de més:
Menu 1
Crema de verdura de temporada
Arròs amb pesols i esparrecs
Cigrons amb espinacs
Menú 2:
Paté de llenties vermelles
Macarrons amb bolonyesa
Croquetes de pastanaga i tempeh
Menú 3:
Verdura al vapor
Bulgur amb verdures
Seità estofat amb carxofes
Vull més info!
PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
També volem compartir amb vosatres el curs organitzat per Opcions i Espai Ambiental a Barcelona. Un curs molt participatiu, amb visites de projectes inovadors i acreditat per la UB
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
-
Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
-
"Any nou, dieta nova", preu 10€ (en streaming) A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
-
Gener i febrer: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).
-
25/02: Taller elaboració de sabons amb la Noelia Narejo.