La teva veu
Oidà!
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
23 gener 2023 · 785
autor@
La Circular




Taller de sabons, menus i comandes

 
 
Bon dia, 
 
Aquesta setmana, amb el fred que fa, us proposem la xocolata a la tassa ecològic i del comerç just (Alternativa 3). A combinar amb beguda vegetal o llet fresca de vaca.

 
També avui, us informem que ja obrim les inscripcions pel taller d'elaboració de sabons 100% vegetals amb  la Noelia, aromaterapeuta i artesana de cosmètica natural. En aquest curs aprendràs a elaborar sabons 100% vegetals mitjançant la tècnica del procés en fred. Elaborarem un sabó suau, que neteja i hidrata la pell i que no conté substàncies sintètiques.



 
Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
  • CISTELLA MITJANA 15 €   Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet.
  • CISTELLA GRAN 21 €   Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet, tomaquet de súcar i alls secs i xampinyons.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
 
 

MENUS PER EMPORTAR ECO!!

Tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.
 
Setmana que ve en trindrem de més:
Menu 1
Crema de verdura de temporada
Arròs amb pesols i esparrecs
Cigrons amb espinacs
 
Menú 2:
Paté de llenties vermelles
Macarrons amb bolonyesa
Croquetes de pastanaga i tempeh
 
Menú 3:
Verdura al vapor
Bulgur amb verdures
Seità estofat amb carxofes
Vull més info!
 

PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 

Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 
També volem compartir amb vosatres el curs organitzat per Opcions i Espai Ambiental a Barcelona. Un curs  molt participatiu, amb visites de projectes inovadors i acreditat per la UB

 
 
 

PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  •  "Any nou, dieta nova", preu 10€ (en streaming) A carrèc de Alex Bosch, nutricionista.  Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • Gener i febrer: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).
  • 25/02: Taller elaboració de sabons amb la Noelia Narejo.



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...