La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Molí de les Tinalles
Laura Solans
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
16 gener 2023 · 569
autor@
La Circular




Temporada de cruciferes-comandes i tallers

 
Estem al gener i estem en plena temporada de col i flor, broquil, brocoli, romanesco...que podeu trobar a La Circular. Aquesta setmana, tindrem també endivies de Navarra ecologiques!
 
Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 €  Un manat de bledes, una crucífera, manat de remolatxa, patates i xaiota, porros i bossa de caldo ( branca d'api, nap, xirivia i tros de col).
  • CISTELLA GRAN 21,00 €  Un manat de bledes, una crucífera, manat de remolatxa, patates i xaiota, porros i bossa de caldo (branca d'api, nap, xirivia i tros de col), col de brusel.les i manat d'espinacs. 
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.




També tornem a tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
 
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.


PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 

Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 


PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • 19/01 a les 18h: "Any nou, dieta nova", preu 10€ (presencial o en streaming) A carrèc de Alex Bosch, nutricionista.  Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • Gener i febrer: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...