La teva veu
Oidà!
La Circula...
Laura Cros...
Reeducant ...
Jordi Bosc...
Laura Sola...
Peixaterie...
Nadine Cam...
Receptes E...
NO ÉS MÀ...
Yolanda - ...
Xevi Gonza...
Molí de l...
El Rinclow...
Elisenda S...
Mas Jalech
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
Carme Peir...
16 gener 2023 · 98
autor@
La Circular




Temporada de cruciferes-comandes i tallers

 
Estem al gener i estem en plena temporada de col i flor, broquil, brocoli, romanesco...que podeu trobar a La Circular. Aquesta setmana, tindrem també endivies de Navarra ecologiques!
 
Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 €  Un manat de bledes, una crucífera, manat de remolatxa, patates i xaiota, porros i bossa de caldo ( branca d'api, nap, xirivia i tros de col).
  • CISTELLA GRAN 21,00 €  Un manat de bledes, una crucífera, manat de remolatxa, patates i xaiota, porros i bossa de caldo (branca d'api, nap, xirivia i tros de col), col de brusel.les i manat d'espinacs. 
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.




També tornem a tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
 
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.


PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 

Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 


PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • 19/01 a les 18h: "Any nou, dieta nova", preu 10€ (presencial o en streaming) A carrèc de Alex Bosch, nutricionista.  Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • Gener i febrer: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable