La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Molí de les Tinalles
Laura Solans
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
26 desembre 2022 · 1036
autor@
La Circular
Una carta per a vosaltres! Comandes i tallers


HORARIS DEL 27 AL 31 DE DESEMBRE
 
Dilluns Sant Esteve: tancat
Dimarts, dimecres i dijous: 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h (dijous fins les 20.30)
Divendres: 9.30 a 14.00 a 16 a 20h
Dissabte : 9.30 a 14.30 i de 16 a 18h
 
 
I també, la Magda i la Jerusa, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga  ens proposen com sempre les cistelles següents:
  • CISTELLA MITJANA 15 €  Enciam, col kale, manat de raves gran, una crucífera, manat de porros i carabassa cacahuet.
  • CISTELLA GRAN 21€  Enciam, col kale,  dos manats de raves, una crucífera, manat de porros,  carabassa cacahuet, tomaquet de súcar i bolets ecològics. 
 
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de dimartsa les 8.00 i recollir-la  el dijous.PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG AQUEST DIMARTS I DIJOUS!
 
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!

 

Queden poques places pel taller de neteja facial. Apunta't!!!
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • 29/12: Neteja facial i rutina de neteja diària, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny
  • NOU! Gener (data per concretar): "Any nou, dieta nova"
  • Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • NOU! Gener: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...