La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
05 desembre 2022 · 1023
autor@
La Circular




5 idees per fer un nadal més conscient, nous tallers, sorpreses i horaris setmana de ponts

[img id="9820"]

5 IDEES

PER UNES FESTES

MÉS RESPECTUOSES

AMB EL MEDI AMBIENT

I SOCIALMENT RESPONSABLE!

 
 
  • 1) Per poder viure les Festes d'acord amb els valors del consum conscient, podem anticipar i planificar la compra.
Tant pels apats, com pels regals, és important haver-hi pensat abans i fer llistes. Així evitarem la compra compulsiva, el malbaratment alimentàri i la decepció de no haver encertat alguns regals.

  • 2) Per no col·lapsar els nostres cubells de residus amb paper de regals, cintes i embalatges, us proposem aquest any embolicar els vostres regals amb material de reciclatge o amb teles, segon la tecnica japonesa Furoshiki.
     
També, us proposem el taller per aprendre a fer -ho amb la Mar, activista per un mon més sostenible. En aquest taller, podreu portar els vostres regals i els embolicareu,. Si encara no els teniu, doncs aprendreu a fer-ho per repetir a casa. Apunteu-vos!
 
  • 3) Regalar, no es sempre comprar alguna cosa "material". També els regals fets per nosaltres mateixes li donen encara més valor!  Si teniu algunes habilitats, és el moment de practicar!  A La Circular, també us oferim tallers per aprendre a fer sabons,  cosmètica natural, etc. I tallers per regalar!
 
  • 4) Atura't! La vida va a 100 per hora. I en temps de festa, sembla que encara sigui pitjor. Tot ha d'estar perfecte i a vegades tenim més pressió que de costum. També seria un bon moment, tot i que no ho sembli, per aturar-nos i gaudir sencillament del que tenim, desfer-nos de la pressió social, de la imatge que voldríem donar i viure el que realment és important.
 
  • 5) A l'hora de comprar regals, pensem-ho bé: servirà de veritat? és un producte de qualitat? és un producte que genera molt residu? el puc trobar de segona ma? Com està fet? Qui ho ha fet i amb quines condicions?
 
Ja sabeu que La Circular, no és nomès una botiga, és un projecte amb valors ben clars: posar el nostre granet de sorra per millorar el mòn de demà!
 
 

HORARIS ESPECIALS SETMANA DEL 5 AL 12 DE DESEMBRE

Dilluns: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dimarts : tancat
Dimecres: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dijous:  de 10 a 13h
Divendres: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dissabte: tancat
 
Aquesta setmana, no fem comanda de fleca ni cistelles de verdura.


AQUEST ANY: MENYS PRODUCTES ANIMALS A LA TAULA DE NADAL!
 
MENUS I PLATS ECO I VEGÀ
Restaurant La Cookesa, Granollers
A encarregar abans del 19/12 a La Circular ( disponible el 24/12)





 
  • PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

 
NOVETAT: Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
 
15/12: Banc de llet: tornar a la feina sense deixar la lactància, a càrrec de Maribel Gutierrez, logopeda i assessora en lactància. ( taller de mati o de tarda): 10 €
 
14/12: Com sobreviure als excessos de les festes Nadalenques? S'acosten les festes,  apats copiosos a vegades dificils de digerir, alcohol, dolços, dormir poc... serà capaç d'aguantar-ho el nostre cos? Analitzarem quins on els errors més comuns, que provoquen en el nostre cos i què podem fer per minimitzar o contrestar els seus efectes, com ara tot un seguit d'hàbits, trucs i receptes que ens ajudaran a desempatxar-nos i que puguem gaudir de debò d'aquestes festes, a càrrec d' Alex Bosch, nutricionista col·legia. Presencial o on-line. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
 
17/12 mati : Cosmètica d'hivern: apren a fer un stick labial, una crema de mans, i més...
 
16/12 tarda: Aprèn a embollicar els teus regals amb material de reciclatge i amb teles  (tècnica  furoshki): 20€
 
29/12: Neteja facial i rutina de neteja diàra, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny
 
 

SORPRESA!

I per acabar, la propera setmana,  us reservem una sopresa. Estigueu atents a les xarxes socials i potser tindreu una recompensa... :)




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general