La teva veu
Reeducant ...
Laura Sola...
Laura Cros...
Jordi Bosc...
Casa Bella...
Oidà!
Mas Jalech
EcoBouleva...
Comarques ...
La Circula...
peix a cas...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Nadine Cam...
Daniele Di...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
28 novembre 2022 · 450
autor@
La Circular
Mercat de nadal, menus vegans nadal, xerrada alimentació

Les novetats setmanals de La Circular!
  • Aquest diumenge, estarem al mercat de nadal del barri de dalt. Ja tenim preparats lots de nadal i productes per a tota la família. Veniu a visitar-nos! 
  • Us recordem també que tenim la xerrada de l'Alex Bosch, nutricionista : " Amunt les defenses- com estar sans aquest hivern" si no la podeu seguir presencialment, us podeu apuntar  abans del 28/11 i podreu veure la xerrada on-line quan us vagi bé! 
 
  • Repetim també la xerrada sobre el desllatament de la Maribel Gutierrez, logopeda, i assessora  de lactància, el dissabte 3/12 (de 11h a 13h).
 
  • Fins diumenge podeu encarregar el vostre calendari d'advent solidàri.

 
  • I aquesta setmana, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga ens proposen les cistelles ecològiques:
CISTELLA MITJANA 15 € Escarola, bulb de fonoll, patata vermella, manat de raves, carabassa i col nova.
CISTELLA GRAN 21€ Escarola, bulb de fonoll, patata vermella, manat de raves, carabassa, col nova, els primers calçots i una coliflor.
 
 
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de diumenge a les 21h i recollir-la  el dijous.
 


 
 
I AQUEST DIMARTS TINDREM ELS MENÚS VEGANS!!!

 
 
  • PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG 
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!
Comanda de Mas Bellpuig
 
 
  • PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
30/11: Amunt les defenses!
3/12: El desllatament
Nou!!! 14/12: Com sobreviure als excessos de les festes Nadalenques, Alex Bosch, nutricionista
17/12 mati : Cosmètica d'hivern: apren a fer un stick labial, una crema de mans, i més...
16/12 tarda: Aprèn a embollicar els teus regals amb material de reciclatge i amb teles  (tècnica  furoshki)


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...