Aquesta setmana tenim moltes novetats, tant en alimentació, com en cosmètica, neteja: Cafè amb canyella (bonissim), les noves xocolates d'Alternativa 3, Intermon Oxfam i Ethiquable, noves cremes d'Ecomerci, xampùs per cabells arrissats, tintats.
Us proposarem varies xerrades i tallers al llarg de les properes setmanes sobre l'alimentació amb el nostre col·laborador nutricionista Alex Bosch. I no us perdeu la primera " Amunt les defenses- com estar sans aquest hivern"
També us avancem que ja teniu disponible a la botiga els
menus vegans especials per nadal. La setmana que ve, ja us donarem a la newsletter tots els detalls.
I aquesta setmana, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga ens proposen les cistelles ecològiques:
-
CISTELLA MITJANA 15 € Enciam, cebes seques, kit del caldo (nap/xirivia/porro/tros d'api), moniatos, manat de pastanagues i bròquil verd.
-
CISTELLA GRAN 21€ Enciam, cebes seques, kit del caldo (nap/xirivia/porro/mig api), moniatos, manat de pastanagues, bròquil verd, tomàquet xerry, mongeta tendra.
Aquesta setmana, ja tindrem les primeres mandarines del Miquelò, del Delta de l'Ebre.
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de diumenge a les 21h i recollir-la el dijous.
Cada 15 dies, us proposem els plats preparats de La Cookesa, bio i vegans.
No dubteu en encarregar-los!
PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h a recollir a partir de dijous a les 17h.
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
26/11 mati : Taller apren a fer el teu pa amb farina segol (degustació i elaboració)
17/12 mati : Cosmètica d'hivern: apren a fer un stick labial, una crema de mans, i més...
16/12 tarda: Aprèn a embollicar els teus regals amb material de reciclatge i amb teles (tècnica furoshki)
Els dimecres de 10.15 a 11.15, classe de conversació en francés: parlem del consum conscient