La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Molí de les Tinalles
Laura Solans
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
21 novembre 2022 · 724
autor@
La Circular
La Circular La Garriga: Novetats setmanals

Aquesta setmana tenim moltes novetats, tant en alimentació, com en cosmètica, neteja: Cafè amb canyella (bonissim), les noves xocolates d'Alternativa 3, Intermon Oxfam i Ethiquable, noves cremes d'Ecomerci, xampùs per cabells arrissats, tintats.

 

Us proposarem varies xerrades i tallers al llarg de les properes setmanes sobre l'alimentació amb el nostre col·laborador nutricionista Alex Bosch. I no us perdeu la primera " Amunt les defenses- com estar sans aquest hivern"

També us avancem que ja teniu disponible a la botiga els menus vegans especials per nadal. La setmana que ve, ja us donarem a la newsletter tots els detalls.
 
I aquesta setmana, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga ens proposen les cistelles ecològiques:
  • CISTELLA MITJANA 15 € Enciam, cebes seques, kit del caldo (nap/xirivia/porro/tros d'api), moniatos, manat de pastanagues i bròquil verd.
  • CISTELLA GRAN 21€ Enciam, cebes seques, kit del caldo (nap/xirivia/porro/mig api), moniatos, manat de pastanagues, bròquil verd, tomàquet xerry, mongeta tendra.
 
Aquesta setmana, ja tindrem les primeres mandarines del Miquelò, del Delta de l'Ebre.
 
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de diumenge a les 21h i recollir-la  el dijous.

 Cada 15 dies, us proposem els plats preparats de La Cookesa, bio i vegans.
No dubteu en encarregar-los!

 

PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG 

I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!


PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

26/11 mati : Taller apren a fer el teu pa amb farina segol (degustació i elaboració)
17/12 mati : Cosmètica d'hivern: apren a fer un stick labial, una crema de mans, i més...
16/12 tarda: Aprèn a embollicar els teus regals amb material de reciclatge i amb teles  (tècnica  furoshki)
 
Els dimecres de 10.15 a 11.15, classe de conversació en francés: parlem del consum conscient
 
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...