La teva veu
Nadine Cam...
Oidà!
Laura Cros...
La Circula...
Yolanda - ...
Xevi Gonz...
Molí de l...
Jordi Bosc...
El Rinclow...
NO ÉS MÀ...
Elisenda S...
Mas Jalech
Laura Sola...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
Peixaterie...
La Vegana ...
Carme Peir...
Llibreria ...
29 setembre 2022 · 260
autor@
Yolanda - La Perla Selecta




A La Perla estem d'aniversari!

El dia 29 de Setembre fa 28 anys que vam obrir les portes a La Garriga, i el dia 15 d'ctubre en farà 14 que vam obrir també a l'Ametlla!

Volem celebrar-ho amb vosaltres regalant, cada dissabte, dos lots d'embotits a cada botiga, des del 29 de setembre fins al 15 d'Octubre d'entre tots els tiquets de la setmana!

I això no és tot!!
Del 29 de setembre a l'1 d'octubre amb les vostres compres us regalem una botifarra crua.





Moltes gràcies per format part de la nostra història!!






Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros i al sorteig d'un Lot de Nadal de la carnisseria La Perla!!!
autor@
Yolanda - La Perla Selecta

Elaboració d’embotits crus, cuits, curats... carns selectes i premium. I moltes coses més..

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...