La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
23 setembre 2021 · 4858
autor@
Daniele Dibitonto




Ven online amb les RECEPTES!

Bon dia!

Pensa: avui t’has registrat a oidà.cat en 5 minuts, pujant la foto de perfil i la portada, carregant els teus productes amb el títol, la descripció i la foto. També has especificat la logística: si fas enviaments o no, a on, amb comanda mínima, potser algun descompte...

… i esperes que arribin WhatsApps de nous clients...

 

… i esperes…

 

... i …

 
Sí sí, continues registrat a oidà.cat: un marketplace amb milers de visites, des d’on es generen vendes cada dia (i nit!), amb un sistema de finançament diferent i gràcies al qual no has de pagar cap quota mensual ni cap percentatge sobre les vendes. En pocs minuts has guanyat accés a la mateixa tecnologia que qualsevol gran empresa.
 
Oidà és el fet beneficiós, un conjunt d’eines tecnològiques i de comunicació que arriba a la comunitat del teu poble o barri amb els valors de la proximitat i el km0, a través de la potència d’Internet. 
 
Oidà no és un intermediari, sino un facilitador que democratitza la tecnologia i accelera els petits productors i comerços de Catalunya amb una visió local comunitària, però el protagonista de la teva venda ets tu
 

… Molt bé… però com es ven amb oidà.cat? Com es ven online?

 
La resposta són LES RECEPTES: sí Senyor! Cada dia més i més productors, elaboradors i botigues (i sobretot impulsors!!) publiquen RECEPTES al blog d’Oidà i contribueixen amb un contingut valuós i útil pel seu poble o barri, que és la seva comunitat. 
 
Després son els softwares i l’equip d’Oidà els qui, amb la tecnologia i els coneixements de marketing, les fan arribar als grups de WhatsApp, de Facebook, Instagram, etc. de les zones claus per a cada venedor.
 
Així doncs, per vendre amb Oidà només cal aportar algunes d’aquelles receptes que més t’agradin i que estiguin acumulant pols dins un calaix, o bé un petit text explicant com és el teu dia a dia al camp, al teu obrador o botiga. Pensa que és com si estiguessis compartint aquests coneixements amb el teu veí o amic (i ho estàs fent!), però a través de les eines tecnològiques correctes per al món digital en el qual vivim. 
 
Anima’t! Implica’t! Envia’ns els teus textos i nosaltres els pujarem al blog (donant-te tot el mèrit, és clar!): 

pots enviar al whatsapp de la Bego 682272839 o per email bego@oida.cat !
 
I com sempre, per qualsevol dubte, inquietud o suggeriment, aquí estem! Envia’ns un WhatsApp o un mail:
 
Marta 616975156 marta@oida.cat
 
Bego 682272839 bego@oida.cat
 
Daniele 628887609 daniele@oida.cat
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Daniele Dibitonto

Una bio a keywords: Empresari Digital, Italià que per amor viu a Catalunya, Friqui de la programació en php i de automatismes en python, drum n bass, growth hacker (ho intento..), llibertat per tothom!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oli de tòfona 200 ml
Oli de tòfona 200 ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...