autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Pasta amb cigrons
Pasta e Ceci (plat d'Itàlia)
Recepta i imatge original: BeginVeganBegun
Avui us proposem aquesta recepta típica d'Itàlia, que així d'entrada ens pot semblar curiosa, l'hem tastat i és ben bona! Un plat fàcil i complet!
INGREDIENTS (3-4 PERSONES):
-
mitja ceba
-
1 gra d'all
-
1 culleradeta de romaní
-
1 fulla de llaurer
-
Bitxo al gust
-
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
-
3 cullerades de tomàquet triturat
-
400 g de cigrons cuits
-
500 g d'aigua o caldo vegetal
-
150 g de pasta (tipus taurons o pasta curta)
-
Sal
PREPARACIÓ:
Piquem la ceba, el bitxo i el gra d'all i afegim a la cassola juntament amb l'oli d'oliva, el romaní, el llaurer i la sal. Deixem que es faci uns 10 minuts.
Mentrestant triturem 100g dels cigrons i ho afegim a la cassola juntament amb el tomàquet, deixem que es cogui un parell de minuts.
Seguidament afegim el caldo i la resta de cigrons i deixem que arrenqui el bull. Afegim la pasta i deixem el temps que demana el fabricant (normalment uns 10-12 minuts).
Retirem del foc, deixem reposar uns minuts i ja ho podem gaudir!