autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Trena de verdures i formatge
La trena amb pasta de full de verdures i formatge és un entrant molt fàcil de fer. Si ets vegetarià o vegà, amb un parell de canvis que et proposarem també la podràs gaudir :)
INGREDIENTS
-
Pasta de full (veure llista d'ingredients si fem la versió vegana)
-
1 ceba
-
250 gr. d’espinacs
-
1 pastanaga
-
1 carbassó
-
80 gr. de formatge de cabra, o formatge vegà tipus mozzarella
-
50 gr. de pernil dolç (opcional)
-
Un grapat de pinyons (opcional)
-
1 ou (opcional)
ELABORACIÓ
-
Primer de tot bullim els espinacs amb una mica de sal i un cop cuites les reservem i deixem que escorrin bé tota l'aigua.
-
Tallem la ceba, la pastanaga i el carbassó a talls petits i ho sofregim a foc suau amb una mica d'oli.
-
Quan la verdura estigui pràcticament cuita hi afegim els espinacs escorreguts i, si ens ve de gust, també el pernil dolç i els pinyons.
-
Salpebrem i barregem mirant que quedin tots els ingredients ben integrats.
-
Preescalfem el forn a 180ºC
-
Estirem la pasta de full (si és comprada millor que sigui rectangular) i li fem talls a totes dues bandes deixant lliure la part central.
-
Col·loquem la barreja preparada a la part central i li afegim,ben repartits, trossets de formatge de la nostra elecció.
-
És el moment de començar a trenar, intercalant una tira a cada banda.
-
Opcionalment, pintem amb ou batut la part superior de la trena.
-
Enfornar durant uns 10 o 15 minuts, fins que la massa agafi color.
Bon profit!!