La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
20 abril 2022 · 1075
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Trena de verdures i formatge

La trena amb pasta de full de verdures i formatge és un entrant molt fàcil de fer. Si ets vegetarià o vegà, amb un parell de canvis que et proposarem també la podràs gaudir :)

INGREDIENTS

  • Pasta de full (veure llista d'ingredients si fem la versió vegana)
  • 1 ceba
  • 250 gr. d’espinacs
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 80 gr. de formatge de cabra, o formatge vegà tipus mozzarella
  • 50 gr. de pernil dolç (opcional)
  • Un grapat de pinyons (opcional)
  • 1 ou (opcional)


ELABORACIÓ

  • Primer de tot bullim els espinacs amb una mica de sal i un cop cuites les reservem i deixem que escorrin bé tota l'aigua.
  • Tallem la ceba, la pastanaga i el carbassó a talls petits i ho sofregim a foc suau amb una mica d'oli.
  • Quan la verdura estigui pràcticament cuita hi afegim els espinacs escorreguts i, si ens ve de gust, també el pernil dolç i els pinyons.
  • Salpebrem i barregem mirant que quedin tots els ingredients ben integrats.
  • Preescalfem el forn a 180ºC
  • Estirem la pasta de full (si és comprada millor que sigui rectangular) i li fem talls a totes dues bandes deixant lliure la part central.
  • Col·loquem la barreja preparada a la part central i li afegim,ben repartits, trossets de formatge de la nostra elecció.
  • És el moment de començar a trenar, intercalant una tira a cada banda.
  • Opcionalment, pintem amb ou batut la part superior de la trena.
  • Enfornar durant uns 10 o 15 minuts, fins que la massa agafi color.
 
Bon profit!!
 





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable