La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
18 gener 2023 · 1172
autor@
Peixateries La Garriga




Salmó fumat noruec amb carpaccio d'alvocats

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 200 gr salmó noruec fumat
  • 2 llimes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge
  • 2 alvocats
  • anet fresc
  • pebre


ELABORACIÓ:

  1. Tallar finament el salmó fumat noruec i col·loqueu els talls en un plat gran
  2.  Barrejar l'oli d'oliva, el suc d'una llima i el pebre negre acabat de moldre
  3.  Abocar la barreja de cítrics i olio d'oliva sobre el salmó a rodanxes, cobrir amb paper film i deixar al frigorífic aproximadament 1 hora.
  4.  Mentrestant, talleu els alvocats a rodanxes fines. col·loqueu-los en un plat i cobriu-los amb el suc de l'altra llima.
  5.  Servir el plat col·locant uniformement el salmó fumat marinat i els alvocats a rodanxes en un plat o en porcions en plats.
  6.  Decorar amb anet.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Peixateries La Garriga

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva