En primer lloc salpebrem les porcions de salmó al gust.
Seguidament preparem la vaporera amb aigua (ha de ser apte per a microones) i col·loquem les porcions del salmó. Tapem i ho posem al microones a màxima potència durant 8 minuts o fins que veiem el salmó al punt. El temps de cocció pot variar segons la mida de les peces de salmó.
Mentres es cuina el salmó piquem l'anet molt fi i ho col·loquem en un bol juntament amb la pell de mitja llimona ratllada, una cullerada i mitja de iogurt natural o iogurt grec i una cullerada de maionesa.
Salpebrem al gust i ho barregem tot molt bé.
Traiem el salmó de la vaporera i ho emplatem amb una mica de salsa cremosa d'anet pel damunt.
Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromà tiques de manera artesanal. Tenim una hectà rea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà ) a 1000 metres d'alÃ...