La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
02 febrer 2023 · 873
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA




Presentació Comarques al Plat

Presentació de la nova iniciativa per mantenir el CATALÀ a la plataforma i per tenir un espai de producte i cuina TRADICIONAL catalana.
 




Podeu trobar el vídeos cercant "COMARQUES AL PLAT" al Youtube.
 

El canals que formen part de la inciativa són:
 

LA CUINATECA 
DOLÇA TERRA 
LA CUINA D'EN JORDI 
LA TECA 
LO TABERU 
KILOMETRE0.CAT
LA CUINA DE L'ALBERT 
JAUME CAMPROVI GOURMET 
LA CUINA AL COR 
NO ES MAGIA ES CUINA 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA

NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA és un canal de cuina en català el lema del qual és “entendre els processos ens farà millors cuiners”. 

Més que receptes, que també n'hi ha, la idea és comprendre què passa i perquè a la nostra cuina. 

Actualment el canal se centra en elaboracions amb làctics, des de fer a casa llet en pols a arribar a fer un formatge camembert.

Cuina, receptes i barbarismes a tutti li quanti!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable