autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà
imatge:cuina.cat
Benvinguts a aquesta deliciosa recepta de Carpaccio de Carbassó!
Aquesta és una opció lleugera i saludable que combina els sabors del carbassó amb el sabor del parmesà i tomaquet. S'amaneix amb oli d'oliva, formatge parmesà i un pessic de sal i pebre per donar-li un toc d'enveja. Aquesta recepta és perfecta com a entrant o com a plat principal i és segur que delectarà a tots els teus convidats!
Començem!
Ingredients
-
2 carbassons
-
1 remolatxa crua
-
1 porro
-
3 tomàquets
-
150 g de parmesà
-
sal
-
pebre negre
-
vinagre
-
oli d’oliva verge extra
-
cerfull
-
cibulet
Preparació
-
Peleu els tomàquets, retireu-ne les llavors i talleu-los a daus.
-
Barregeu-los amb sal, pebre, el vinagre, les herbes picades i oli d’oliva.
-
Renteu els carbassons i elimineu-ne els extrems.
-
Peleu la remolatxa i talleu-la finament, amb una mandolina. Talleu el carbassó a làmines fines, també amb la mandolina.
-
Renteu el porro i talleu-lo a cercles molt fins.
-
Col·loqueu als plats el carbassó, la remolatxa i el porro. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta de tomàquet, i afegiu-hi uns encenalls de parmesà.
Recepta de: cuina.cat