La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
18 agost 2022 · 730
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

imatge:cuina.cat

Benvinguts a aquesta deliciosa recepta de Carpaccio de Carbassó!

Aquesta és una opció lleugera i saludable que combina els sabors del carbassó amb el sabor del parmesà i tomaquet. S'amaneix amb oli d'oliva, formatge parmesà i un pessic de sal i pebre per donar-li un toc d'enveja. Aquesta recepta és perfecta com a entrant o com a plat principal i és segur que delectarà a tots els teus convidats!

Començem!


Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 remolatxa crua
  • 1 porro
  • 3 tomàquets
  • 150 g de parmesà
  • sal
  • pebre negre
  • vinagre 
  • oli d’oliva verge extra
  • cerfull
  • cibulet


Preparació

  • Peleu els tomàquets, retireu-ne les llavors i talleu-los a daus. 
  • Barregeu-los amb sal, pebre, el vinagre, les herbes picades i oli d’oliva. 
  • Renteu els carbassons i elimineu-ne els extrems. 
  • Peleu la remolatxa i talleu-la finament, amb una mandolina. Talleu el carbassó a làmines fines, també amb la mandolina. 
  • Renteu el porro i talleu-lo a cercles molt fins. 
  • Col·loqueu als plats el carbassó, la remolatxa i el porro. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta de tomàquet, i afegiu-hi uns encenalls de parmesà.

Recepta de: cuina.cat



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.