La teva veu
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
15 juny 2022 · 302
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Bol de quinoa, verduretes i ou

Imatge i recepta original: directoalpaladar.com


Ingredients per a 2 persones:

  • Quinoa 120 g
  • Ceba 0.5
  • Pebrot vermell 0.5
  • Pebrot verd 0.5
  • Pastanaga 1
  • Carbassó 1
  • Herbes provençals 3 g
  • Ou 2
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
 
Dificultat: Fàcil
Temps total 45 min
Elaboració 15 min
Cocció 30 min

 
Preparem la quinoa tal com indica el paquet. En aquest cas, he utilitzat "quinoa easy cooking", un format molt còmode que es presenta en paquets que se submergeixen en aigua bullint i que ens estalvien molt de temps, però es pot utilitzar qualsevol altre tipus de quinoa. Un cop llesta, reservem per quan estiguin fetes les verduretes.
 
Pelem i tallem en petits trossos la ceba i la pastanaga. Reservem. Rentem els dos tipus de pebrot i els tallem a trossos de la mateixa mida que la ceba i la pastanaga. Reservem. Rentem el carbassó i el tallem a petits daus. Un cop llestes totes les verdures, les sofregim. 
 
Escalfem una mica d'oli d'oliva en una cassola. Fem la ceba i els dos tipus de pebrot a foc molt suau, tapat, durant 10 minuts. Hi afegim la pastanaga i ho coem 10 minuts més. Finalment, hi incorporem el carbassó i ho deixem cinc minuts més. Salem i condimentem amb les herbes provençals. Hi afegim la quinoa, ho remenem i retirem del foc.
 
Preparem dos ous seguint alguna tècnica lliure de greixos: escaldats, bullits, passats per aigua, a baixa temperatura, o d'altres més que podeu consultar al nostre post "tot el que sé sobre l'ou i que puc compartir". Servim la quinoa amb verduretes en un bol amb l'ou a sobre. Podem donar-li un toc de sabor amb pebre vermell.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...