autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Baba Ganoush o paté d'albergínia
imatge i recepta original: danzadefogones.com
Ingredients
-
1 kilo d'albergínies
-
1/4 tassa de tahina o pasta de sèsam (4 cullerades)
-
1/4 tassa de suc de llimona (65 ml)
-
1/4 taza de julivert trossejat (4 cullerades)
-
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra (opcional)
-
1 culleradeta de comí mòlt
-
1 culleradeta de sal
-
2 dents d'all
Elaboració
Preescalfar el forn a 200ºC
Punxar les albergínies amb un ganivet i col·locar-les dins una safata de forn amb paper d'enfornar. Cuinar durant uns 45 minuts o fins que estiguin tendres.Treure del forn i deixar refredar.
Posar les albergínies i la resta d'ingredients dins la batedora i batre fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Pots consumir el baba ganoush inmediatament o deixar refredar a la nevera.
Pots servir-ho afegint al damunt julivert picat i amb crudités d'acompanyament (cogombre, pastanaga, pebrot vermell...)
Si t'agrada més suau, pots posar afegir menys all i suc de llimona.
En el cas que et quedi massa espès, pots afegir una mica d'aigua o suc de llimona.