La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
11 maig 2022 · 507
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Amanida mexicana d'arròs i mango

Si tens ganes de menjar mexicà però el temps escasseja, aquesta amanida acolorida et traurà del pas en un instant. Amb una base d'arròs integral i mongetes seques negres, acompanyada d'ingredients frescos i rematada amb una salsa cremosa d'alvocat i llima, aquest plat satisfarà tots els teus sentits. Tingues en compte que aquesta recepta requereix arròs integral cuit, així que assegura't de tenir-ne a punt.
Imatge: forksoverknives.com
 

Ingredients per a 4 racions

  • Mig alvocat, pelat i sense el pinyol
  • 80 ml de llet vegetal de soja o d’ametlla 
  • 1 cullerada de suc de llima
  • 1 grill d’all
  • Sal al gust
  • 350 grams d’arròs integral cuit (fred o calent)
  • 2 mangos frescos (pelats, tallats a daus o a tires, i sense el pinyol)
  • Uns 250 grams de mongetes seques negres, cuites
  • Un pebrot vermell o groc, a daus petits
  • 50 grams de fulles fresques de coriandre o alfàbrega, triturades
  • 50 grams de ceba vermella, tallada petita
  • Uns quants talls de llima
  • Si ens agrada el picant, podem posar-li una mica de bitxo
 

Instruccions

Per la salsa, batem els primers cinc ingredients (amb la sal inclosa) fins que quedi una salsa homogènia. Seguidament, en 4 bols, combinem l’arròs, les mongetes, els trossos de mango, pebrot i ceba vermella. Aboquem la salsa i, per sobre, el cilantro (o alfàbrega) i, si volem, el bitxo. Servim amb rodanxes de llima.
 

Recepta original: Forks Over Knives


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable